Jezik :
SWEWE Član :Prijava |Registracija
Traži
Enciklopedija zajednica |Enciklopedija odgovori |Pošaljite pitanje |Rječnik Znanje |Postavi znanja
Pitanja :Julija Ann
Posjetilac (183.80.*.*)[Vijetnamski jezik ]
Kategorija :[Ljudi][Drugi]
Moram odgovoriti [Posjetilac (18.208.*.*) | Prijava ]

Slika :
Tip :[|jpg|gif|jpeg|png|] Bajt :[<2000KB]
Jezik :
| Provjerite kod :
Sve odgovori [ 1 ]
[Posjetilac (112.21.*.*)]odgovori [Kineski ]Vrijeme :2022-04-02
Julija Ann

Visina: 173
Težina: 58kg
Mjerenja: 98-62-98
Datum rođenja: 8. listopada 1969.
Mjesto rođenja: SAD - Kalifornija - Los Angeles
Boja kose: Plavuša
Boja očiju: Plava
Veličina haljine: (SAD) 4, (EU) 34
Veličine cipela: (SAD) 8, (EU) 39, (UK) 6
Tetovaže: dva gležnja, desna dojka, repni kralješci, leđa, vrat
Utrka: bijelac
Horoskopski znak: Vaga
Državljanstvo: Sjedinjene Američke Države
Zanimanje: Model

Julia Ann radila je kao profesionalna hrvačica blata u Hollywoodu početkom 90-ih, a zatim je počela raditi kao striptizeta izbliza u popularnom striptiz klubu s Janine Lindemulder, koja je danas glumica AV Kuće slavnih, gdje su njezine izvedbe dovele do njihovog uspješnog ulaska u filmsku industriju.
Ann se prvi put pojavila na ekranu 1993. godine s djelom Andrewa Blakea Skriveni stereotipi, u kojem je potpisala ugovor s Jenny Playground), a nakon isteka ugovora 2002. godine, prvi put je vodila Playboy TV emisiju "Nestašni amaterski kućni video" s Naughty American Pictures nakon američke tvrtke Naughty Vachs i drugih glumica.
Što se tiče braka, 21. lipnja 2003. udala se za redatelja Michaela Gavrana, ali brak nije trajao dugo prije nego što je završio. Također je imala operaciju povećanja grudi, plastičnu operaciju i operaciju popravka nosa (operacija nosa za liječenje oštećenja nosa uzrokovanog padom na tlo na konju).

Pobjednički
Najbolja multi-ženska scena 1994. godine
2000. najbolja multi-ženska scena
Najbolja glumica 2004.
Najbolja scena 2007. godine
Filmografija
Kuća lutaka 5 (2009)
DreamGirlz2(2009)
sendvič 13 (2008)
Sam 4 (2008)
Cougar Club (2008)

Crni vlastiti 3 (2008)
Iskusni igrač 6 (2008)
Sin i goli dokazi (2008)
Ono što vas drži podalje... 4(2008)
Prljavština 3 (2008)
Preopterećenje uljem 2 (2008)
Usta ruke 7 (2008)
Olujni favoriti (2008)
Identitet (2008)
Majčinsko opterećenje 4 (2008)
Dirty Don't Face 2 (2008)
Nestašan Office 14 (2008)
Klub s 4 prsta 27 (2008)
MORO Magnet islamske oslobodilačke fronte (2008)
Islamskooslobodilačka fronta AMERIČKOG Moroa 2: Ulazak u planinske lavove (2008)
Prljavo preko 302 (2008)

U radu 3 veliki (2008)
Solo letenje (2008)
Striptiz pa jebenih 11 (2008)
Varanje kućanica 6 (2008)
Zrela trenerica (2008)
Cougar Club (2008)
To je mamina stvar 4 (2008)
Sve o meni 2 (2008)
Fuzija (2007)
Sljedeće (2007)
RefleXXXXions(2007)
Fasciniran Plavom bojom (2007)
Dirnuto (2007)
Nestašna Amerika 4 Ona 3 (2007)

Vrijeme (2007)
Voli te zauvijek (2007)
Jackov veliki show 4 (2006)
Sedam dana oko svijeta (2006)
Magija na podu 4 (2006)
Zauvijek Kerry (2006)
Plavuša 90210 (2005)
Jennina teška ljubav (2005)
Američki san (2005)
Unutarnji poslovi: Dosjei iz doline 911! (2005)
Ponestalo dp enda (2005)
Veliki magarac karneval: Lopta od zida do zida! (2005)
Fantazija o plavom ovratniku (2005)
Jackovo igralište 29 (2005)

Ubojica i suicidalna ljepota (2004)
Jennatilia(2004)
U XXX factoru (2004)
Dolina 911! (2004)
Zla operna glumica: Julia Ann (2004)
Domaćica (2004)
Spisateljski blok (2004)
Zla operna junakinja: Vjetar i kiša (2004)
Bludnica (2004)
Prijenos (2003)
Herkul (2003)
Igličasti (2003)
Tvoj put me ljubi (2003)
Lijepa (2003)
Ljubav i rat (2003)
Azijska djevojka (2003)

Barikade (2002)
Klasno pravo (2002)
Rodni mađioničar (2002)
Stvaranje Kate (2002)
Filmovi o spolu (2002)
Šapat zla (2002)
Napad operne junakinje (2002))
Izgubljeni raj (2002)
Kupoprodajno djelo (2002)
Savršeno (2002)
Mladi Devon (2002)
Toplinski otok (2001)
Mjesec (2000)
Staza (1999)
Sedam smrtnih grijeha (1999)
Veronica 2030 (1999)

Gdje dječaci nemaju 13 godina (1999))
"Striptiz".... Igrani plesač (1 epizoda 1999.)
Santiago (1999)
Histerija (1996)
"Govoreći o plavom" (1995.)
Ponovna bitka (1995)
Gdje dječaci nemaju 6 godina (1995)
Superzvijezda (1995)
Spol i novac Wsssft (1995)
Gdje dječaci nemaju 7 godina (1995)
Ubij 4 (1994)
Tabu 13 (1994)
Plavuša(1994)
Želja (1994)
Žena iz mašte (1994)
Žestoka konkurencija 2 (19 94)

Detektivska agencija Pink Girl (1994)
Casanova 4 (1993)
Vulgarni 9 (1993)
Nastavi pretraživanje (1993)
Casanovin dnevnik (1993))
Iskušenje (1993)
Pussyman 4: Proslava (1993)
Skrivene opsesivno-kompulzivne ideje (1992)
Anđeli Amerike: Krštenje krvlju (1989)
Traži

版权申明 | 隐私权政策 | Autorsko pravo @2018 Svjetska enciklopedijsko znanje